GREENPEACE

Auta suojelemaan sumatrantiikereitä

Tiesitkö, että majesteettinen sumatrantiikeri on vaarassa kuolla sukupuuttoon - maailmassa on alle 600 sumatrantiikeriä. Auta meitä suojelemaan Indonesian metsiä, jotka ovat koti näille viimeisille Indonesian saarien tiikereille. Liity kuukausilahjoittajaksi ja auta jäljellä olevia tiikereitä ennen kuin on liian myöhäistä.
Suojellaan yhdessä sumatrantiikereitä

Liity kuukausilahjoittajaksi valitsemalla sinulle sopiva summa.

Suuret paperiyhtiöt hakkaavat Indonesian metsiä maan tasalle. Tilanne on sydäntäsärkevä. Toukokuussa 2020 nälkään riutunut sumatrantiikeri löydettiin ansasta, joka sijaitsi yhden maailman suurimman paperiyhtiön Asia Pulp and Paper (APP) toiminta-alueella. Viime vuonna ainakin kaksi äärimmäisen uhanalaisista Indonesian tiikeriä löydettiin samanlaisista ansoista.

Toissa vuoden jättimäiset, holtittomat metsäpalot tuhosivat yli 328 722 hehtaaria metsää. Alue vastaa yli 460 000 jalkapallokenttää tai noin 1/3 Uudenmaan alueesta. CAMS:in (Copernicus Atmospheric Monitoring Service) mukaan palot vapauttivat ilmakehään yhteensä 708 miljoonaa tonnia kasvihuonekaasuja.

Tilanne on huono sekä sumatrantiikereiden että ilmaston kannalta. Tiikerit eivät voi siirtyä pois tieltä, kun niiden elinolosuhteet tuhoutuvat. Ne joutuvat yhä useammin kontaktiin ihmisten kanssa. Ihmisasutuksen tunkeutuessa tiikereiden rajattuun elintilaan, ne joutuvat auttamatta julman metsästyksen kohteeksi.

Tue työtä sumatrantiikerin pelastamiseksi. Liity kuukausilahjoittajaksi tänään.

Liity kuukausilahjoittajaksi