GREENPEACE

Aineeton joululahja on saatavilla jälleen marraskuussa 2022.

Greenpeacen onnittelulahjan löydät
 • t√§√§lt√§
 • .

  Näin se toimii

  pdf2

  Digitaalinen kortti ympäristöystävällisillä vinkeillä

  Digitaalinen kortti, joka lähetetään sinulle PDF-muodossa, toimii osoitukseksi siitä, että olet lahjoituksellasi tukenut Greenpeacen työtä ilmaston, ympäristön ja luonnon suojelemiseksi. Digitaalinen kortti sisältää muun muassa ideoita ympäristöystävällisiin tee-se-itse -projekteihin. Jos haluat välittää kortin suoraan sähköpostilla läheisellesi, voit sisällyttää siihen henkilökohtainen tervehdyksen. Voit myös tulostaa kortin itse pdf-tiedostosta, kehystää ja ripustaa vaikka kotisi seinälle tai antaa joululahjaksi.
  envelope-scrnsht

  Toimitus sähköpostitse

  Digitaalinen kortti lähetetään valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen heti tilauksen valmistuttua.

  Joululahja, joka tekee hyvää

  Joululahjallasi olet mukana ratkaisemassa vallitsevaa ilmasto- ja monimuotoisuuskriisiä. Yhdessä voimme vaikuttaa siihen, millaisen planeetan jätämme tuleville sukupolville.

  Lahjallasi tuet luonnon monimuotoisuuden sekä elintärkeiden ekosysteemien ja lajien suojelemiseksi tehtävää työtä. Vaadimme poliitikkoja ja yrityksiä perustamaan luonnonsuojelualueita, lopettamaan mittavat metsätuhot ja siirtämään teollisen maatalouden painopistettä kohti kestävämpää suuntaa.

  Tuet samalla maailman valtamerten ja niiden ekosysteemien monimuotoisuuden suojelemiseksi tehtävää työtä. Tukesi avulla pystymme muun muassa kamppailemaan YK:ssa maailmanlaajuisen merisopimuksen solmimisen puolesta. Merisopimuksen tavoitteena on muuttaa vähintään 30 % kaikista maailman valtameristä mertensuojelualueiksi, joissa elämä voi jälleen menestyä ja kukoistaa.

  Lisäksi tuet metsien ja niiden eliöyhteisöjen monimuotoisuuden suojelemiseksi tehtävää työtä ympäri maailman. Tukesi avulla pystymme painostamaan yrityksiä ja hallituksia, jotka ovat osallisina laittomiin metsien hakkuisiin.

  Amazon

  3 vinkkiä kierrätysmateriaaleista tehtäviin tee-se-itse -joululahjoihin, jotka voit antaa siemenkortin kanssa

  Candle stick

  Tuikkukippo

  1. Etsi tyhjä käytetty lasipurkki. 2. Kaada kuumaa vettä purkin päälle etiketin poistamiseksi. 3. Tarvitset liimapistoolin, värillistä lankaa ja tuikun. 4. Kierrä lanka lasin ulkoreunan ympärille, kiinnitä päät liimapistoolilla. 5. Aseta tuikku uuteen tuikkukippoosi.
  Flower planters

  Kukkaruukku

  1. Leikkaa tyhjä kartonkitölkki kahtia. 2. Taittele tölkkiä, jotta se pehmenee. 3. Irrota kartongin uloin kerros. 4. Koristele värikynillä tai siveltimellä. 5. Täytä ruukku mullalla ja kylvä siemenet.
  Lantern

  Lyhty

  1. Poista tyhjän tölkin kansi. 2. Poista etiketti. 3. Tarvitset vasaran, nauloja ja tuikun. 4. Saat lyötyä hienoja kuvioita purkin kylkeen käyttämällä vasaraa ja nauloja. 5. Aseta tuikku uuden lyhtysi sisälle.

  Hyvää joulua!

  memorial_polarbear