GREENPEACE

AINEETON JOULULAHJA SAATAVILLA MARRASKUUSSA 2021

Voit kuitenkin muistaa läheisiäsi merkkipäivinä tai vaikka äitienpäivän kunniaksi antamalla aineettoman onnittelulahjan.

pdf-scrnsht2

Digitaalinen diplomi

Diplomi toimii todisteena tuestasi planeettamme suojelemiseksi, ja pitää sisällään vinkkejä luonnon monimuotoisuuden edistämiseksi. Voit myös sisällyttää mukaan pienen henkilökohtainen tervehdyksen.
envelope-scrnsht

Toimitus

Voit valita digitaalisen (PDF-muotoisen) diplomin toimituksen joko itsellesi tai välittää lahjaksi. Diplomi lähetetään valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen heti tilauksen valmistuttua.

LUE ALTA, MITEN JOULULAHJASI TEKEE HYV√Ą√Ą PLANEETALLEMME.

memorial_polarbear
1Green-Planet-Product

Lahjasi tekee hyvää vihreälle planeetallemme

Toimimalla nyt voimme vielä välttyä tilanteelta, jossa metsäkato etenee peruuttamattomaksi. Tukesi ansiosta suuryritykset eivät pysty enää piilottelemaan viherpesun takana, ja pystymme paljastamaan ympäristötuhoilla mahdollistetut voitot. Yhdessä voimme suojella vihreää planeettamme ja auttaa metsiä kasvamaan takaisin entiseen loistoonsa.
1Blue-Planet-Product

Lahjasi tekee hyvää siniselle planeetallemme

Lahjallasi tuet maailman valtamerten ja niiden ekosysteemien monimuotoisuuden suojelemiseksi tehtävää työtä. Tukesi avulla pystymme muun muassa kamppailemaan YK:ssa maailmanlaajuisen merisopimuksen solmimisen puolesta. Merisopimuksen tavoitteena on muuttaa vähintään 30 % kaikista maailman valtameristä mertensuojelualueiksi, joissa elämä voi jälleen menestyä ja kukoistaa.
1Living-Planet-Product

Lahjasi tekee hyvää elävälle planeetallemme

Lahjallasi tuet luonnon monimuotoisuuden sekä elintärkeiden ekosysteemien ja lajien suojelemiseksi tehtävää työtä. Painostamme poliitikkoja ja yrityksiä perustamaan luonnonsuojelualueita, lopettamaan mittavat metsätuhot ja siirtämään teollisen maatalouden painopistettä kohti kestävämpää suuntaa.