GREENPEACE

Auta lahjoittamalla

Päätämme nyt, millaisen planeetan jätämme lapsillemme. Sinun tuellasi maailma muuttuu, sillä Greenpeacen työn mahdollistavat kaltaisesti lahjoittajat. Nyt jos koskaan on hyvä hetki liittyä kuukausilahjoittajaksi ja tulla mukaan suojelemaan luontoa.
Liity kuukausilahjoittajaksi

Valitse sinulle sopivin kuukausilahjoitussumma.

Sinun tuellasi maailma muuttuu

Sinun tukesi ympäristön hyväksi on tärkeää, koska se mahdollistaa jatkuvan työn ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi ja luontoon kohdistuvien epäkohtien korjaamiseksi. Mitä useampi kaltaisesi luonnonystävä tarttuu toimeen, sitä vahvempia olemme. Kuukausilahjoittajien avulla maailma muuttuu. Liity mukaan tänään.

Nämäkin muutokset ovat lahjoituksien ansiota:

Metsä
Joulukuussa 2017 Greenpeace sai tahtonsa läpi yli 20 vuoden taistelun jälkeen, kun Venäjä perusti Laatokalle Euroopan suurimman kansallispuiston.
Valaat meressä
Huhtikuussa 2018 Uusi-Seelanti päätti kieltää öljynetsinnän valtion merialueille. Vuosia paikalliset ihmiset ja Greenpeace protestoivat ympäristölle vaarallista öljynporausta vastaan. Historiallinen päätös näyttää, että öljyn aika on ohi!
Tuulivoimalan pystytys.
Huhtikuussa 2018 Suomi ilmoitti luopuvansa kivihiilen käytöstä vuoteen 2029 mennessä. Tämä on hyvä alku. Greenpeace jatkaa kampanjointia, jotta kaikki hiilivoimalat saataisiin suljettua ja korvattua aidosti puhtaalla energialla.

Liity kuukausilahjoittajaksi tästä

Klikkaa tästä

Muita tapoja lahjoittaa