GREENPEACE

Lahjoita ja tue työtä sademetsien suojelemiseksi

Maailman metsät tarvitsevat sinua! Amazonin metsäkato jatkuu edelleen kiihtyvää tahtia, Pantanalin kosteikko on tulessa ja Cerradon savannialue kärsii metsäpaloista. Laittomat hakkuut ja laittomat metsäpalot sademetsien tuhoamiseksi rehusoijan kasvatuksen, lihantuotannon ja kaivostoiminnan tieltä ovat lisääntyneet presidentti Bolsonaron aikana. On korkea aika puuttua sademetsien tuhoon ja siihen tarvitsemme tukeasi - liity kuukausilahjoittajaksi jo tänään.
Liity kuukausilahjoittajaksi

Auta suojelemaan sademetsiä. Valitse sinulle sopiva kuukausilahjoitussumma ja klikkaa eteenpäin.

Lahjoituksesi on korvaamattoman tärkeä.

Kamppailu maailman metsistä on kamppailu elämästä. Sademetsät ovat elintärkeitä: ne suojelevat meitä ilmastonmuutokselta, ovat äärimmäisen rikas ja monimuotoinen elinympäristö sekä koti alkuperäiskansoille. Esimerkiksi Amazonilta löydetään joka toinen päivä uusi kasvi, hyönteinen tai eläinlaji, jonka olemassaolosta ei ollut aikaisemmin tietoa.

Mutta kaikki tämä elämä on uhattuna. Brasiliassa raivoaa hirvittävät metsäpalot, tilanne on katastrofaalinen. Päättäjät eivät ota metsäkatoa ja ilmastokriisiä tosissaan. Brasilian presidentin Jair Bolsonaron johdolla maan hallitus on heikentänyt luonnonsuojelua ja valvontaa. Sademetsiä kaadetaan kiihtyvää vauhtia teollisen maankäytön tieltä. Lisäksi metsiä kasketaan maatalouden käyttöön, joka aiheuttaa kontrolloimattomia metsäpaloja.

Kohta on liian myöhäistä - meidän on toimittava nyt. Maailman metsät ovat välttämättömiä ilmastolle, eläimille ja ihmisille. Metsien suojelu on mahdollista sinun avullasi: Greenpeacen toiminnan mahdollistaa tavallisten ihmisten lahjoitukset. Emme ota vastaan rahaa yrityksiltä tai valtioilta. Liity lahjoittajaksi ja auta suojelemaan Amazonin sademetsiä.

Sinun tukesi on korvaamatonta, liity kuukausilahjoittajaksi jo tänään.

Amazonin sademetsän tuho

Näin kuukausilahjoituksesi auttaa metsien suojelussa

Puu ikoni

Paljastaminen

Pystymme seuraamaan metsäkatoa, paloja ja hakkuusuunnitelmia ja puuttumaan arvokkaiden alueiden hävitykseen.
Käsi ikoni

Mielipiteisiin vaikuttaminen

Avullasi voimme vaikuttaa julkiseen keskusteluun ja tuoda metsien tuhot yritysten ja ihmisten tietoisuuteen.
Greenpeace ikoni

Tutkimustyö

Lahjoituksesi avulla asiantuntijamme ja tutkijamme voivat seurata metsäkatoa ja tutkia uhanalaisia lajeja.

Liity kuukausilahjoittajaksi tänään

Klikkaa tästä