GREENPEACE

Lahjoita ja tue työtä Amazonin suojelemiseksi

Amazonin palot herättivät kansainvälistä huomiota. Suurten ympäristökatastrofien tapahtuessa ihmiset ovat hengessä mukana, mutta tarvitaan suoria toimia, jotta muutos saadaan aikaiseksi. Greenpeace on työskennellyt Amazonin sademetsien suojelemiseksi jo 27 vuotta ja työ jatkuu edelleen. Meidän on tehtävä kaikkemme, että Amazonin tulevaisuus olisi turvattu tästäkin eteenpäin. Siihen tarvitsemme tukeasi - liity kuukausilahjoittajaksi.
Liity kuukausilahjoittajaki

Valitse sinulle sopiva kuukausilahjoitussumma.

Auta suojelemaan Amazonin sademetsiä

Amazonin sademetsä on elintärkeä meille kaikille: se suojelee maailmaa ilmastonmuutokselta, on tuhansien eläin- ja kasvilajien elinympäristö ja koti alkuperäiskansoille. Brasilian presidentin Jair Bolsonaron johdolla maan hallitus on heikentänyt luonnonsuojelua ja ympäristön valvontaa ja avannut Amazonia teolliselle maankäytölle ennennäkemättömän paljon. Lähes kaikki alueen metsäpalot saavat alkunsa ihmisen toiminnasta.

Maailman metsät ovat välttämätön turva ilmastolle, eläimille ja ihmisille. Teemme yhteistyötä alkuperäiskansojen ja paikallisten aktivistien kanssa, jotta ainutlaatuinen sademetsä säästyisi tuholta. Yhdessä voimme ratkaista ilmastokriisin, mutta meidän on toimittava nyt, kun on vielä metsiä, joita suojella. Lisää nimesi ja liity maailman laajuiseen Amazonin puolustajien joukkoon!

Amazonin sademetsän tuho

Liity kuukausilahjoittajaksi tänään

Klikkaa tästä