GREENPEACE

Suojele sitä mitä rakastat - lahjoita mertensuojeluun

Ihmisen toiminta aiheuttaa peruuttamatonta vahinkoa merten elämälle. Ilmastonmuutos, muovijäte ja teollinen kalastus uhkaavat tuhota korvaamattomat koralliriutat sekä valaiden ja kilpikonnien valtakunnan. Turvaa merten elämä tulemalla kuukausilahjoittajaksi.
Valitse lahjoitussumma

Valitse sinulle sopivin kuukausilahjoitussumma.

Tee lahjoitus, joka auttaa suojelemaan maailman meriä.

Maailman meret ovat pulassa. Muovijäte, ilmastonmuutos ja teollinen kalastus uhkaavat tuhota valaiden ja kilpikonnien valtakunnan. Ilmastonmuutos tekee meristä happamia, mikä tappaa korallit. Monet lajit katoavat ja kokonaiset ekosysteemit ovat vaarassa tuhoutua.

Teollinen kalastus uhkaa tyhjentää meret kaloista. Pohjatroolerit tuhoavat merenpohjaa ja pyydystävät matkaansa myös valaita ja kilpikonnia. Meremme kamppailevat muovitulvan keskellä. Joka kolmas kilpikonna on syönyt muovia. Monet eläimet sotkeutuvat muoviin ja hukkuvat. Merten mikromuovi kulkeutuu aina ruokapöytäämme asti.

Onneksi meillä on ratkaisu: perustetaan maailmanlaajuinen suojelualueiden verkosto. Mertensuojelualueet ovat valaiden ja kilpikonnien turvapaikkoja, joissa merten elämä voi toipua. Ne toimivat meidän parhaina liittolaisina ilmastonmuutosta vastaan tuottamalla happea ja sitomalla hiiltä.

Tänä vuonna YK: n jäsenvaltiot neuvottelevat mertensuojelusopimuksesta, joka tekee valaiden, kilpikonnien ja muun merten elämän suojelusta mahdollista.

Lahjoita ja tee mertensuojelusta totta kanssamme.

Kilpikonna ja muovipussi

Näin kuukausilahjoituksesi auttaa merten suojelussa:

Javier Bardem sukellusveneessä
Teemme Greenpeacen historian kunnianhimoisimman tutkimusmatkan, jolla kartoitamme meriympäristöön kohdistuvia uhkia.
Protect the Antarctic Petition Delivery in London
Kokoamme maailmanlaajuisen liikkeen mertensuojelualueiden perustamiseksi.
Greenpeace kampanja mertensuojelun puolesta
Vaikutamme suoraan YK:n jäsenvaltioihin, jotta mertensuojelusopimus toteutuu.

Liity kuukasilahjoittajaksi jo tänään!

Klikkaa tästä