GREENPEACE

Näytä rakkautesi maapallolle

Tuhansia eläinlajeja on uhassa kuolla sukupuuttoon. Ilmastonmuutos kiihdyttää sukupuuttoa. Olemme viimeinen sukupolvi, joka voi vaikuttaa. Tee muutos kanssamme jo tänään. Näytä rakkautesi maapallolle - lahjoita ja auta pysäyttämään sukupuuttoaalto.
Tee kertalahjoitus

Valitse sinulle sopivin summa.

Yhdessä teemme muutoksen

Kuudes sukupuuttoaalto ja ilmastonmuutos uhkaavat maapallomme kestokykyä. Olemme ensimmäinen sukupolvi, joka todistaa ilmastonmuutoksen seuraukset ja samalla ehkä viimeinen joka voi tehdä sille jotakin. Hyvä uutinen on se, että meillä on työkalut estää ilmastokriisin pahimmat ennusteet ja suojella jäljellä olevaa elämää. Yhdessä voimme perustaa maailmanlaajuisen mertensuojelualueiden verkoston, estää trooppisten ja pohjoisten metsien tuhoa sekä suojata ilmastomme lyhytnäköiseltä voitontavoittelulta. Ole osa kestävää muutosta.

Amazon

Näin lahjoituksesi siirtää öljyn historian kirjoihin:

Tree

Suojelemme maailman meriä

Meriemme elämää uhkaa ylikalastus ja saastuminen. Greenpeace pyrkii perustamaan maailman suurimman mertensuojelualueen Antarktikselle ja suojelemaan arktisten alueiden ainutlaatuista elämää öljynporaamiselta.
Fist

Pysäytämme metsien tuhon

Metsien monimuotoisuus ja uhanalaisten eläimien kodit ovat vaarassa. Lisää alueita pohjoista havumetsää tulee pikaisesti suojella, sillä metsät auttavat myös torjumaan ilmastonmuutosta. Pyrimme vaikuttamaan yrityksiin ja päättäjiin Suomessa ja maailmalla metsien suojelemiseksi.
GP

Teemme työtä ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi

Ilmastonmuutos tulee pysäyttää. Energiaremontin kautta saamme uusiutuvat energialähteet nopeammin käyttöön.Lisäksi kamppailemme paljastaaksemme saastuttavien yritysten ja hallitusten roolin ilmastonmuutoksessa.