GREENPEACE

Kun suojelemme luontoa - suojelemme itseämme

Luonnon monimuotoisuus häviää nopeammin kuin koskaan ennen. Kun kaadamme metsiä ja tuhoamme eläinten elinolosuhteita, villieläimet joutuvat tahtomattaankin lähemmäs ihmistä. Tämä altistaa ihmisen mahdollisesti uusille virustaudeille. Korttiveloituksissa on tällä hetkellä tekninen ongelma, emmekä pysty vastaanottamaan korttimaksuja.
Tee kertalahjoitus

Valitse sinulle sopivin summa. Korttiveloituksissa on tällä hetkellä tekninen ongelma, emmekä pysty vastaanottamaan korttimaksuja.

Kansainvälisen metsäkadon taustalla on tehomaatalous.

Metsiä, monien eläinten välttämätöntä elintilaa, raivataan lihan, maitotuotteiden ja rehun tuotannon takia. Metsien raivaus on lopetettava ja on aika siirtyä kestävään ruoantuotantoon. Sinun tuellasi tuomme epäkohdat päättäjien näkyville niin, että he eivät voi olla toimimatta. Tee lahjoitus jo tänään.

Näin lahjoituksesi auttaa

Puu ikoni
Käymme keskustelua päättäjien kanssa ja vaadimme, että elvytyspaketit käytetään kestävän yhteiskunnan rakentamiseen, ihmisiä ja luontoa kunnioittaen.
Käsi ikoni
Työskentelemme kestävän ruoantuotantojärjestelmän puolesta. Siinä yritykset ja vallanpitäjät keskittyvät kestävään, ilmaston huomioivaan ruoantuotantoon ihmisille, eläinrehun sijasta.
Greenpeace ikoni
Tavoitteenamme on lainsäädäntö, joka varmistaa, että Euroopassa myytävät tuotteet eivät tuhoa luontoa tai riko ihmisoikeuksia.