GREENPEACE

Auta suojelemaan sumatrantiikereitä

Tiesitkö, että majesteettinen sumatrantiikeri on vaarassa kuolla sukupuuttoon - maailmassa on alle 600 sumatrantiikeriä. Auta meitä suojelemaan Indonesian metsiä, jotka ovat koti näille viimeisille Indonesian saarien tiikereille. Tee kertalahjoitus ja auta jäljellä olevia tiikereitä ennen kuin on liian myöhäistä.
Tee kertalahjoitus ja auta suojelemaan sumatrantiikereitä

Valitse sinulle sopiva lahjoitus ja klikkaa eteenpäin.

Sumatrantiikerit vaarassa paperiyhtiöiden toiminnan seurauksena

Suuret paperiyhtiöt hakkaavat Indonesian metsiä maan tasalle. Tilanne on sydäntäsärkevä. Toukokuussa 2020 nälkään riutunut sumatrantiikeri löydettiin ansasta, joka sijaitsi yhden maailman suurimman paperiyhtiön Asia Pulp and Paper (APP) toiminta-alueella. Tänä vuonna ainakin kaksi äärimmäisen uhanalaisista Indonesian tiikeriä on löydetty samanlaisista ansoista.

Viime vuoden jättimäiset, holtittomat metsäpalot tuhosivat yli 328 722 hehtaaria metsää. Alue vastaa yli 460 000 jalkapallokenttää tai noin 1/3 Uudenmaan alueesta. CAMS:in (Copernicus Atmospheric Monitoring Service) mukaan palot vapauttivat ilmakehään yhteensä 708 miljoonaa tonnia kasvihuonekaasuja.

Tilanne on huono sekä sumatrantiikereiden että ilmaston kannalta. Tiikerit eivät voi siirtyä pois tieltä, kun niiden elinolosuhteet tuhoutuvat. Ne joutuvat yhä useammin kontaktiin ihmisten kanssa. Ihmisasutuksen tunkeutuessa tiikereiden rajattuun elintilaan, ne joutuvat auttamatta julman metsästyksen kohteeksi.

Auta suojelemaan sumatrantiikereitä. Lahjoita.

Tee lahjoitus