GREENPEACE

Kunnioita sukulaisen tai ystävän muistoa

Anna tuleville sukupolville mahdollisuus kokea puhdas ja monimuotoinen elämä yhteisellä planeetallamme. Muistolahjoitus on kunnianosoitus sekä poismenneelle että haavoittuvalle planeetallemme. Kun teet muistolahjoituksen, tuet työtä elämän kauneimpien kokemuksien säilyttämiseksi. Lähetämme poismenneen sukulaisille muistokortin puolestasi.
Tee muistolahjoitus

Valitse lahjasumma. Summa ei näy lahjakortissa.

Näin se toimii

Ikoner_Export-09

Muistokortti

Muistolahjoituksesta saat kortin, johon voit kirjoittaa halutessasi henkilökohtaisen tervehdyksen. Kortissa on valmiiksi lyhyt teksti: “Muistoa kunnioittaen. Greenpeace on vastaanottanut muistolahjoituksen, joka tukee työtä luonnon suojelemiseksi.” Jos haluat, korttiin tulostuu myös valmiiksi muistettavan nimi.
Ikoner_Export-11

Kortin toimitus

Voit valita haluatko muistokortin digitaalisesti PDF-korttina vai painettuna korttina. Digitaalinen kortti lähetetään heti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Painettu kortti lähetetään hyvissä ajoin ennen muistotilaisuutta, mutta ei kuitenkaan nopeammin kuin 4–6 päivässä.
Ikoner_Export-08

Maksutavat

Voit maksaa turvallisesti pankkitunnuksilla tai luottokortilla. Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä lahjoittajapalveluun numerossa 09 698 6317 ma-pe 10–15.