GREENPEACE

Kunnioita sukulaisen tai ystävän muistoa

Anna tuleville sukupolville mahdollisuus kokea puhdas ja monimuotoinen elämä yhteisellä planeetallamme. Muistolahjoitus on kunnianosoitus sekä poismenneelle että haavoittuvalle planeetallemme. Kun teet muistolahjoituksen, tuet työtä elämän kauneimpien kokemuksien säilyttämiseksi. Lähetämme poismenneen sukulaisille muistokortin puolestasi. Korttiveloituksissa on tällä hetkellä tekninen ongelma, emmekä pysty vastaanottamaan korttimaksuja.
Tee muistolahjoitus

Valitse lahjasumma. Summa ei näy lahjakortissa. Korttiveloituksissa on tällä hetkellä tekninen ongelma, emmekä pysty vastaanottamaan korttimaksuja.

Näin se toimii

Ikoner_Export-09

Muistokortti

Muistolahjoituksesta saat kortin, johon voit kirjoittaa halutessasi henkil√∂kohtaisen tervehdyksen. Kortissa on valmiiksi lyhyt teksti: ‚ÄúMuistoa kunnioittaen. Greenpeace on vastaanottanut muistolahjoituksen, joka tukee ty√∂t√§ luonnon suojelemiseksi.‚ÄĚ Jos haluat, korttiin tulostuu my√∂s valmiiksi muistettavan nimi.
Ikoner_Export-11

Kortin toimitus

Voit valita haluatko muistokortin digitaalisesti PDF-korttina vai painettuna korttina. Digitaalinen kortti l√§hetet√§√§n heti antamaasi s√§hk√∂postiosoitteeseen. Painettu kortti l√§hetet√§√§n hyviss√§ ajoin ennen muistotilaisuutta, mutta ei kuitenkaan nopeammin kuin 4‚Äď6 p√§iv√§ss√§.
Ikoner_Export-08

Maksutavat

Voit maksaa turvallisesti pankkitunnuksilla tai luottokortilla. Jos sinulla on kysymyksi√§, voit ottaa yhteytt√§ lahjoittajapalveluun numerossa 09 698 6317 ma-pe 10‚Äď15.