ESTÄ ILMASTOKRIISI - TEE LAHJOITUSIlmastokriisi on aikamme suurin uhka koko planeetan elämälle. Ihmisen toiminnasta johtuva ilmaston lämpeneminen, luontokato ja äärisäät tuhoineen on pysäytettävä, ja fossiilisten polttoaineiden käyttö lopetettava. Ilman rohkeutta kohdata väistämätön muutos ihmiskuntaa odottaa karu kohtalo. Päätämme nyt millaisen maailman jätämme jälkeemme. Sinun tuellasi saamme aikaan muutoksen, sillä Greenpeacen työn mahdollistavat kaltaisesi tavalliset ihmiset. Jokaisella lahjoitetulla eurolla on merkitys: emme ota vastaan penniäkään yrityksiltä tai valtioilta. Näin pysymme ainoastaan luonnon puolella. Tee lahjoitus ja osallistu tärkeään luonnonsuojelutyöhön!

Lahjoitukseni

Tee kertalahjoitus

Miksi tukea Greenpeacea?

Greenpeace on riippumaton järjestö, joka toimii täysin yksityisten ihmisten lahjoitusten varassa. Emme vastaanota yrityslahjoituksia tai valtioiden tukea. Näin pystymme vapaasti haastamaan kaikki ympäristölle tai ilmastolle haitalliset tahot, ja voimme ajaa aitoa muutosta.

Tietoni

* Pakolliset kentät

Miten Greenpeace toimii

Tutkimme, dokumentoimme ja paljastamme ympäristötuhojen syitä. Teemme työtä muutoksen eteen lobbaamalla, kuluttajiin vaikuttamalla ja suurta yleisöä mobilisoimalla. Greenpeacen vapaaehtoiset harjoittavat myös väkivallatonta suoraa toimintaa suojellakseen planeettaamme ja edistääkseen ratkaisuja vihreän, rauhanomaisen tulevaisuuden hyväksi.

Maksuni

Erittäin turvalliset maksut käyttämällä 256-bittistä SSL-salausta, korkeinta turvastandardia.

Korttimaksu

Mobilepay

Verkkopankki