PUOLUSTA LUONTOA – LIITY KUUKAUSILAHJOITTAJAKSIPäätämme nyt, millaisen planeetan jätämme jälkeemme. Sinun tuellasi maailma muuttuu: Greenpeacen työn mahdollistavat kaltaisesi tavalliset ihmiset. Jokaisella eurolla on merkitystä, sillä emme ota vastaan penniäkään yrityksiltä tai valtioilta. Näin pysymme ainoastaan luonnon ja oikeudenmukaisuuden puolella.

Kuukausilahjoittajat takaavat Greenpeacen toiminnalle vakaan pohjan, jonka voimin toimimme yhdessä paremman tulevaisuuden puolesta:

✅ Tutkimme, dokumentoimme ja paljastamme ympäristötuhojen syitä, ja haastamme vastuussa olevat yritykset ja viranomaiset.

✅ Teemme työtä muutoksen eteen lobbaamalla, kuluttajiin vaikuttamalla ja suurta yleisöä mobilisoimalla.

✅ Tuemme ympäristön kannalta vahvojen sopimusten ja lainsäädösten syntyä, jotta yhtään arvokasta ekosysteemiä ei tuhota välinpitämättömyyden ja voitonahneuden vuoksi.

✅ Greenpeacen vapaaehtoiset harjoittavat myös väkivallatonta suoraa toimintaa suojellakseen planeettaamme ja edistääkseen ratkaisuja vihreän, rauhanomaisen tulevaisuuden hyväksi.

Liity kuukausilahjoittajaksi ja lähde mukaan tärkeään suojelutyöhön!

Puolusta luontoa

Liity kuukausilahjoittajaksi e-laskulla tai MobilePaylla.

Miksi tukea Greenpeacea?

Greenpeace on riippumaton järjestö, joka toimii täysin yksityisten ihmisten lahjoitusten varassa. Emme vastaanota yrityslahjoituksia tai valtioiden tukea. Näin pystymme vapaasti haastamaan kaikki ympäristölle tai ilmastolle haitalliset tahot, ja voimme ajaa aitoa muutosta.

Tietoni

* Pakolliset kentät

Miten Greenpeace toimii

Tutkimme, dokumentoimme ja paljastamme ympäristötuhojen syitä. Teemme työtä muutoksen eteen lobbaamalla, kuluttajiin vaikuttamalla ja suurta yleisöä mobilisoimalla. Greenpeacen vapaaehtoiset harjoittavat myös väkivallatonta suoraa toimintaa suojellakseen planeettaamme ja edistääkseen ratkaisuja vihreän, rauhanomaisen tulevaisuuden hyväksi.

Kuukausittainen maksuni

Erittäin turvalliset maksut käyttämällä 256-bittistä SSL-salausta, korkeinta turvastandardia.

Korttimaksu

Mobilepay

Verkkopankki