TUE TIEDETTÄ - LIITY KUUKAUSILAHJOITTAJAKSIPäätämme nyt, millaisen planeetan jätämme jälkeemme. Sinun tuellasi maailma muuttuu, sillä Greenpeacen työn mahdollistavat kaltaisesi tavalliset ihmiset. Jokaisella eurolla on merkitystä, sillä emme ota vastaan penniäkään yrityksiltä tai valtioilta. Näin pysymme ainoastaan luonnon puolella. Liity kuukausilahjoittajaksi ja lähde mukaan tärkeään suojelutyöhön!

Lahjoitukseni

Liity kuukausilahjoittajaksi

Miksi tukea Greenpeacea?

Greenpeace on riippumaton järjestö, joka toimii täysin yksityisten ihmisten lahjoitusten varassa. Emme vastaanota yrityslahjoituksia tai valtioiden tukea. Näin pystymme vapaasti haastamaan kaikki ympäristölle tai ilmastolle haitalliset tahot, ja voimme ajaa aitoa muutosta.

Tietoni

* Pakolliset kentät

Miten Greenpeace toimii

Tutkimme, dokumentoimme ja paljastamme ympäristötuhojen syitä. Teemme työtä muutoksen eteen lobbaamalla, kuluttajiin vaikuttamalla ja suurta yleisöä mobilisoimalla. Greenpeacen vapaaehtoiset harjoittavat myös väkivallatonta suoraa toimintaa suojellakseen planeettaamme ja edistääkseen ratkaisuja vihreän, rauhanomaisen tulevaisuuden hyväksi.

Maksuni

100% turvallinen maksualusta

Korttimaksu

Mobilepay

Verkkopankki