GREENPEACE

TestamenttilahjoitusTurvaa elämän jatkuminen haavoittuvaisella planeetallamme ja suo arvokas perintö tuleville sukupolville. Anna merkittävä lahja - muista Greenpeacea testamentissasi.

Päätämme nyt, millaisen elinympäristön ja maailman jätämme tuleville sukupolville. Greenpeacen tavoite on suojella elämää ja kamppailla ekologisen elämäntavan puolesta.

Muistamalla Greenpeacea testamentissa annat merkittävän lahjan maapallolle. Turvaat elämän jatkumisen planeetallamme ja autat säilyttämään luonnon monimuotoisuuden tuleville sukupolville.


Mistä saan lisätietoa testamentin tekemisestä?

Testamentin tekeminen on helppoa, ja autamme mielellämme. Voit tilata testamenttiesitteen täyttämällä alla olevan lomakkeen. Suosittelemme asianajajan tai muun asiantuntijan puoleen kääntymistä testamentin muotoseikkojen kanssa.

Lisätietoja lakiasioista saat myös Hyvä Testamentti -kampanjan kautta: http://www.hyvatestamentti.fi/hyva-tietaa/lakiasiantuntija-vastaa

Täytä oheinen lomake. Saat testamenttiesitteen postitse muutaman päivän kuluttua. Voit myös kysyä lisätietoja varainhankintapäällikkö Outi Jokilehdolta puhelimitse 040 626 1025 ja sähköpostilla outi.jokilehto@greenpeace.org.

Useimmin kysytyt kysymykset
Huom! Postilakon takia infopaketin toimitus saattaa kestää pitkäänkin. Infopaketti on nyt saatavana myös sähköisenä, jos haluat sen otathan yhteyttä info.fi@greenpeace.org.
 
Tilaa infopaketti (ilmaiseksi)

Täytä tietosi ja lähetämme sinulle infopaketin.