GREENPEACE

Useimmin kysytyt kysymykset

1. Miksi tehdä testamentti?

Testamentti on päätös siitä, kenelle ja miten haluat jakaa omaisuutesi. Jollet ole laatinut testamenttia, jaetaan omaisuutesi perimysjärjestyksessä. Jollei sinulla ole perillisiä, omaisuutesi luovutetaan valtiolle.

Testamentissa voi olla myös sellaisia tahoja, jotka eivät kuulu perimysjärjestykseen. Siihen voi kuulua esimerkiksi yleishyödyllinen yhteisö tai järjestö, jota haluat muistaa.

2. Miksi muistaa Greenpeaceä testamentissä?

Kaikista suurin lahja tuleville sukupolville on puhdas ja monimuotoinen luonto. Ilmastonmuutoksen ja pilaantuvan ympäristön ympärillä tavoite voi tuntua kaukaiselta. Meillä on kuitenkin mahdollisuus pysäyttää ihmiskuntaa uhkaavat suurimmat ympäristöongelmat, kun toimimme nyt.

Greenpeace saa aikaan muutoksia - työlleen omistautuneet asiantuntijat ja aktiiviseen osallistumiseen perustuvat työskentelytavat muuttavat maailmaa. Jotta voimme pysyä riippumattomina, emme ota vastaan lahjoituksia yrityksiltä tai valtiolta. Työn ympäristön hyväksi mahdollistavat tavallisten ihmisten lahjoitukset. Testamenttilahjoitukset ovat arvokkaan taloudellisen tuen lisäksi merkki siitä, että haluat sijoittaa tulevaisuuteen kauttamme. Teemme kaikkemme vastataksemme tähän luottamuksenosoitukseen.

3. Millaista työtä Greenpeace tekee?

Greenpeace on pysäyttänyt kaupallisen valaanpyynnin, suojellut Antarktisen, kamppaillut sademetsiä tuhoavia hakkuita vastaan ja pyrkii pysäyttämään ilmastonmuutoksen.

Toimintatapojamme ovat asiantuntijatyö, kuten kartoitukset ja tutkimukset , poliittinen vaikuttaminen ja suora toiminta. Kampanjamme ovat usein pitkäkestoisia ja vaativat taloudellisia investointeja. Juuri nyt pyrimme suojelemaan metsiä niin Suomessa kuin maailmalla, lopettamaan merien roskaamisen ja vaikuttamaan uusien energialähteiden nopeampaan käyttöönottoon.

Tulevaisuuden ympäristökysymykset ovat erilaiset, mutta niin kauan kuin lyhytkatseinen voitontavoittelu jyrää pitkän aikavälin kestävän elämäntavan, tarvitaan Greenpeacen kaltaisia järjestöjä.

Tilaa infopaketti (ilmaiseksi)

Täytä tietosi ja lähetämme sinulle infopaketin.